Inget får mig att le som ni

Har nu fotat dagens första modell solandes mot husvägg och liggandes bland tulpaner och ogräs. Detta blir jättebra! Ska möta en annan tjej om en timma och henne tänkte jag fota på plattan. Sen drar jag ut till Vallentuna och fotar Hazar och blir bjuden på mat - det är inte varje dag! Och efter det är det Leni, dagens sista modell att bli fotad här hemma. Jag bara njuter av att få träffa så många härliga kvinnor och kan knappt vänta tills det är dags att välja ut alla bilder och bygga utställningen. Detta är minsann ingen vanlig söndag - det är en extra bra söndag!
.

Ett under påväg

Okej, nu är det dags för det stora "avsöjandet". Mina underbara fantastiska vänner och blivande sambos Des och Sara väntar barn! Jajamänsan! Det växer en liten bebis inne i Des som väntas komma i november, så då blir det tillökning i familjen. Jag kan fortfarande knappt smälta det fast jag vetat det ett tag, och glädjetårar har kommer ett antal gånger. Hur kan man inte bli helt lycklig i hela kroppen av tanken? Och att jag ska få bo tillsammans med dom och vara en del av barnets liv och uppväxt är helt fantastiskt. Ett under är påväg!

Hellre äcklig än sexig

Det finns många saker som irriterar mig, och kanske minst lika många saker som gör mig förbannad. Jag kommer här att ta upp ett exempel. Att någonting är ok för att det är sexigt. Okej - hur tänker man då? Jag ska vara mer specifik. När man är på fester eller andra tillställningar där folk är väldigt frispråkiga mot en fast man inte riktigt eller inte alls känner dom så får jag ganska ofta höra att det är äckligt med bögar. Oftast med start att de kallar varandra bög som något negativt, och då frågasätter jag ofta : Är det något fel med att vara bög? Och därefter kommer kommentaren "det är äckligt". Mycket djupa och utföriga resonemang - not. Efter detta brukar jag tillägga: "Jag är lesbisk". Det logiska skulle vara att jag, som homosexuell, skulle vara lika äcklig som bögarna de just nämnde, som också är homosexuella. Men istället möts man av: "Ja men det är ju skillnad. Det är ju sexigt ju!" URSÄKTA VAD SA DU?! Så min sexuallitet är okej för att DU tycker att det är sexigt och då skulle få ut något av det? Nej tack.
Det är samma sak med den här hårdebatten. Det kommer massa hemska kommentarer om hur äckligt det är med hår under armarna. De stöttande killarna finns dock där, men då med kommentarerna: "Tjejer får ha hår under armarna - det är faktiskt sexigt!!"
VARFÖR ska saker och ting vara okej för att det är sexigt? Nej vet du vad - jag är hellre äcklig än sexig!
.
Hur sexigt är detta på en skala? Ne jusste - och jag är fortfarande hårig och lesbisk!

Tjejer på scen!

Nu har jag redigerat lite bilden från helgens konsert med massa grymma tjejer på scen.
Dom kommer utan namngivning i kronologisk ordning - var så god!
.
.
All fotografering står jag för

Bilder och tjuvkik

I natt blev jag klar med alla bilderna och har nu skickat iväg dem till respektive föräldrar. Jag har även fixat med hemsidan igen, det tar ju aldrig slut. Har några mindre saker att ordna innan öppning nu bara. Jag tänker att ni ska få en liten tjuvkik på vad som väntar på newin.se. Enjoy!
.


Jag, min mamma och min mormor

Idag spöade jag farsan, farfar och lillebror i poängpoker. OM det gjorde min dag!!!! Har även fotat lite håriga armhålor dagen till ära, och ätit offantligt mycket mer än vanligt. Just nu borde jag packa ihop och sova, för mitt tåg hem till Skövde går 03:52 (!!) - nej det är inte på skoj. Men det var billigt kan jag säga. Här får ni en finfin bild tagen av min syster Carrå på mig, mamma och mormor. Tre generationer som ratat rakhyveln, bara för att vi har känt för det. Så de så.
.

RSS 2.0