Mariestadstidningen - bra jobbat

Har just kommit tillbaks hem efter att ha träffat två tjejer på kulturhuset. De har ett projektarbete om självskydd och med fokus på tjejers utsatthet. De ville då att jag skulle ha ett självförsvarspass som tar upp det fysiska självförsvaret - självklart säger jag! Kommer bli för ca 50 tjejer och känner att jag kan behöva ta med några hjälpinstruktörer. Tur att det finns de om håller på och utbildar sig i distriktet.
Sätter mig här för att sätta igång med plugget igen och ser att det lagts ut en bild på facebook från den artikel som Mariestadstidningen hade med om måndagens pass i FSF i Töreboda. SKITBRA artikel!
Ofta tycker jag att både tidningsartiklarna och tevereportagen, över i alla fall mina pass, har varit något fattiga. Det är bra att de har uppmärksammat, men det har inte funnits någon bra sammanfattning av självförsvaret och även där har det fokuserats på de nästan obefintliga överfallsvåldäckterna. I den här artikeln gjorde skribenten en klockren sammafattning av självförsvaret och underströk de viktigaste delarna. Äntligen!
Vet att det är i princip omöjligt att läsa i den här storleken. Men när jag fått tag på artikeln, som ligger och väntar på mig hemma hos familjen Ohlsson, så ska jag lägga upp en bättre bild. Men här kan ni se storleken på den - bara det är ju grymt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0