So long Kurorten

Igår var det stora delar av Des och Saras lägenhet som packades ner. Idag är det mitt hem som ska ner i några få lådor för att sedan få packas upp i "en annan del av Skövde". Nämligen på S:ta Helenagatan 1A. Jag har två lådor klara och känns bra att ha kommit igång. Ska nu springa ner med tvätten och sedan fortsätta. Tanken är att bli klar med nästan allt ikväll. Kan v fixa't ? - Kart vi kan!
.
Igår paddlade vi kanot i Mariestad och efter det var det gott med pizza!
.
 
Packningen pågick till sena kvällen.
.
Tog med mig lite av Des och Saras saker när jag åkte i morse. Därbland Bulbasaur som fick sitta
fram med mig ch vinka hej då till Stockholmsvägen. 
.
Så här snygg kan man vara när man packar! Men ska nog tvätta bort det
innan jag går ner till stvättstugan...

midsommar och 5 dagar kvar

Efter 9 dagar i Björkvik snodde jag bilen och åkte till Trollis. Där väntade regn, mina bästisar och midsommarfirande i lada med grillning, blomsterkrans, dans och ett dussin knott. Dagen efter blev det "dagen-efter-pizza", besök i Madde och Tobbes ny lägenhet, kramkalas och sedan avslutades allt med tretimmarspromenad i Lidköping - mysigt. Kom hem till lägenheten runt 00:30 och kände att det var väääldigt länge sedan jag var där. Tomatplantorna som jag förfarade var döda var istället större än någonsin och idag fick alla egna hinkar att bo i. Några gick av i hanteringen, men jag har 22 stycken kvar - tomatsallad i sommar någon?
.
 


Nu är det bara fem dagar kvar. FEM dagar kvar. På fredag får vi nyckeln till nya lägenheten och flyttar in vårt pick och pack och oss. Gud vad bra det ska bli! Ni kommer bli bildbombade vare sig ni vill eller inte, och ni kommer vara sååå avundsjuka!
 

Natur vs sig själv

Har roat mig med att fotografera lite idag. Det här med naturfotografi är inte riktigt min grej. Tycker det är ganska tråkigt, och allt blir ju liksom bara... natur. Hur kul är det - egentligen? Nej. Men foton blev det. Mest på mig då. Men måste erkäna att jag är ganska snygg ändå. Vore dock smidigare att ha någon annan att fota så man faktiskt ser vad som kommer i bild när man trycker av. Men det är ju petitesser!
.

.
Nu ska jag hitta mat!


Nöjd natt

Torsdag och fortfarande i Björkvik. Jobbade fösta nattpasset i natt och det gick väldigt bra. Man förväntar sig alltid det värsta. Att man ska somna, göra fel, att det är jättestressigt, någon skadar sig - men det gick bra och jag är nöjd. Hoppas allt sitter i tills jag börjar jobba på riktigt den 19 juli bara... Nu väntar jag på att mammsen och lillebror kan komma hem så att jag kan sno bilen och fara till Norrköping. Ska överlämna systers studentklänning som mamma sytt och hon ska ha imorgon. Tänk att min lilla lillasyster tar studenten! (Jag tror att dom bara skojar med mig egentligen, för så stor är hon faktiskt inte!) Min kära vän Helge tar också studenten i morgon, men tyvärr missar jag hans och får förhoppningsvis se fina kort efteråt istället. Ne man kanske ska äta något medan man väntar? Mat går alltid i! 
 
Mormor blev satt på trädgårdsarbete igår, och idag står hon med huvvet inne i kylen å rensa.
Här finns å göra ska ni veta!
.

Detta är såå typiskt Åsgårds.
"Hej, vi byter toastol och ställer ut den gamla på bron så länge. Sen lossas vi
som att den ska stå här. Inget konstigt alls..."


RSS 2.0