Ditt och mitt - men inte vårt

Packar nu ihop de sista sakerna och åker till Lidköping. De här sakerna som under en period kunde vara lite var som helst, det var inte så viktigt. Men som plötsligt blir väldigt viktiga att dela upp och lämna tillbaka. Den här är din, det här är mitt. Tack, vi hörs

Kyss min plysch

Jag älskar Moa Svan och Helena Sandström! Lyssnar på "kyss min plysch" poddprogram som jag laddat ner från P3 . Två flator som spekulerar - hur kul som helst! Är du intresserad? Ladda ner det här (ja det är helt lagligt!)
.
Jag vet att det finns olika åsikter om denna låt, men man måste bara älska den!

Hårfint!

Jag antar att ingen missat "den stora hårskandalen" som varit nu. En kvinna i publiken till Melodifestivalen fångas på bild med, hör och häpna - HÅR UNDER ARMARNA! Att detta ens blivit en skandal är helt sjukt! Att någon ens sett detta, gjort en skärmdump för att sprida på internet som "något äckligt" får mig att skämmas över männskligheten. Vad är så upprörande med lite hår? Detta fick mig att få en idé om mitt kommande projekt. Ett fotoprojekt som ska fånga MASSVIS med kvinnligt armhålehår. Så jag behöver kvinnor i alla åldrar som står för sitt hår, lite som mycket. Projektet kommer börja om 1-2 veckor och håller på hela våren. Men har inga exakta tider att ge nu. Hör gärna av dig om du är intresserad, och sprid gärna vidare. Desto fler - desto bättre!
Finns även ett facebookevenemang över detta som du hittar HÄR.
.

"Evelinas sommar"

Tänker ni samma som jag?
.

Evelina-kåt?

Man skulle kunna tro att jag är väldigt mediakåt. Tror dock att det är tvärt om, medierna är Evelina-kåta.
.
Gårdagens SkövdeNyheter från förra veckans pass i Feministiskt Självförsvar.
Bästa av allt är min egen tips-ruta, hihi
.
Ur dagens SLA från gårdagens 8mars-aktiviteter. Oh yeah!
.
SkövdeNyheter var också på plats i går och HÄR hittar ni den artikeln

Vi feminister - ni blir aldrig av med oss

Idag, precis som alla andra dagar, kämpar vi vidare för ett jämställt samhälle. Ni blir aldrig av med oss!
.

RSS 2.0