Älska barnavdelningen

Vad jag behövt länge i klädväg är tjocktröjor. Letat men inte hitat nått jag gillar. Vad jag då inte tänkt på är att kolla på pojkavdelningen. Tadaaaa! Där var dom! Httade flera jag tyckte om och köpte sen två. Winn!

Ja, någon ville visst leka medan jag tänkte fota

Nu är det jul, här i vårt hus...

Japp! Igår inleddes julpyntningen, och känner jag oss rätt kommer den att fortsätta enda fram till självaste julen. Är det inte underbart?!?! Annat som är underbart är att det är snö ute, mamma kommer idag, madeleine kommer ikväll, i morgon åker vi tre plus Nisse till Björkvik och får krama på familjen. I morgon fyller jag även år och på söndag får vi träffa finaste Clara. Slå den helgen du!! Ne, trodde väl inte de...

 

Grattis!

Började dagen med att få ett sms om att en var välkommen att hälsa på på BB. Självklart kastade jag mig upp och iväg för att se vad det är för någon som gömt sig där inne i magen så länge. Väl framme på Kärnsjukhuset möts jag av en väldigt stolt och fin mamma Sara som kommer gåendes med en liten krabat. Oj vad fin hon var! (Ja Sara också, men nu menar jag lille bebisen). Visst, bebisar är söta. Punkt. MEN endel är bara extra söta och välskapta. Hon är en sån bebis. Fast en är partisk (jag erkänner) så är hon det finaste lilla under jag sett. Mörka fjun till hår, stora runda ögon, pluttig haka, fjuttiga öron och allt vara bara så perfekt. Skrynkliga händer och spretiga tår - jag smälter. Jag fick genast hålla den lilla raringen och det kändes overkligt att ha något så skört och värdefullt mot bröstet. Så litet. Des kom ut lite senare och trots att både hon och Sara är utmattade efter ett akut kejsarsnitt och nästan obefinlig sömn så går det inte att missta deras stolthet och glädje. Och stolta ska ni vara, för ni är nu föräldrar till en jättevacker liten människa. Grattis!
 
 
Och visst blir man bebissugen?! Nej kära folk - inte nu.
Men en blir ännu mer säker på att en dag vill jag också bli
mamma, och få chansen att älska någon så villkorslöst
som bara en förälder kan.

Välkommen!

Igår kväll berikades världen med en superrar liten bebis. Efter att Des och Sara åkt in till förlossningen ett flertal gånger senaste veckorna, och fått diverse besked, så blev gårdagens besök det sista. NU ÄR HEN HÄR! Jag har inte pratat med dem mer än några sms igår före och efter förlossningen. Det blev igångsättning men också akut kejsarsnitt och på kvällen var hen här. Kan knappt berga mig tills jag får sätta mig på bussen och åka och hälsa på. Det känns fortfarande väldigt ofattbart att det faktiskt har kommit en unge - på RIKTIGT! Det är bara så sjukt coolt. Snor några facebookbilder också så ni får se det lilla undret <3
 
 
Välkommen till världen!
Du kommer platsa så bra i vårt lilla kollektiv och
du kommer bli älskad som få.
PUSS

Hej hej!

En tom blogg kompenseras med en bld på mig och Nisse. Hej hej! Förra helgen var Madeleine här och sedan dess har jag längtat ihjäl mig efter henne. Därför åker jag dit ikväll. I morgon och på torsdag blir det självförsvar by moi och ni är så välkommna! Det jag ska hålla i morgon vet jag inte mycket om, men på torsdag är det på ABF Skövde (badhusgatan 4, vid arenan) kockan 18-20. Tjejer och kvinnor i alla åldrar är välkomna - and it's for freeeeee! 

MVH pensionär_20

Pensionären Evelina här borta gick och la sig innan 23:00 igår och har nu innan 10:00 både hunnit med promenad och frukost - PÅ EN SÖNDAG. Nisse sov inne hos mig i natt så jag vaknade av små tassar mot parkettgolvet, någon som skakade på sig och såg sedan två öron följt av två ögon resa sig över sängkanten. "Nu är klockan 8 och det är dags att gå upp" - okej! Nu sitter jag i köket och lyssnar på Christer i P3 och ska snart väcka Des och Sara. Har bil nu fram till 13:00, så vi tänkte passa på å handla i stadens utkant och jag tänkte åka till Plantagen för att köpa lite ljung att sätta ute och något mer till rummet. Sa jag att jag känner mig som en pensionär? Men jag tror jag gillar det.

Välkommen Nisse

Jag har ju inte presenterat er för vår nya inneboende än. Det är nämligen så att kollektivet har fått påökning, nämligen lilla Nisse! Det är Idas (ja alltså det är jag, Ida, Des och Sara som bor tillsammans) storasysters hund som vi ska ha på foder ett tag, och hur länge får tiden utvisa. Han är liten, grymtar som en gris, snarkar något fruktansvärt på natten och dregglar överallt. Han älskar att busa i löven och Des fällde kommentaren att han ser "påhittad ut". Japp, så är det! Det är jag och Ida som delar på ansvaret och trots att han bara varit hemma sedan i måndags så fungerar det bra. Skönt att ha någon som drar ut en på promenader och ser till så man får lite luft. Jag kan inget annat än å säga välkommen Nisse!
 
 

RSS 2.0